Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Банош
Рецепты
Меню сайта


Категории
курица с крупами, овощами и грибами [331]
морепродукты и раки с крупами, овощами и грибами [57]
мучные блюда [293]
мясо с крупами, овощами и грибами [557]
пловы [54]
рыба с крупами, овощами и грибами [287]
кролик, заяц с крупами, овощами и грибами [24]
с крупами и бобовыми [188]
с макаронами [56]
с мясом [365]
с орехами, овощами и грибами [729]
с птицей [233]
с раками и морепродуктами [51]
с рыбой [402]
шашлыки, кебабы [42]
другое [37]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:21
Главная » Кулинарные рецепты » Вторые блюда » с крупами и бобовыми

Поиск

Таблица ПДК нитратов в овощах и фруктах
Суточная потребность человека в витаминах
Дети, которых кормят овсянкой, меньше подвержены риску заболеть астмой
Как похудеть, употребляя любимые продукты


Банош

100 г кукурудзяної крупи
250 г некислої сметани
300 мл молока
100 мл води
250 г підчеревини з м’ясним прошарком
1 цибулина
250 г бринзи
40 г вершкового масла
сіль

Для баношу обов’язково беріть домашню некислу сметану, якщо такої немає, краще візьміть вершки жирністю 20 %. Крупу треба сипати потроху й постійно мішати. Якщо крупи все ж забагато, то долийте молока. Підчеревину беріть із кількома прошарками м’яса, а бринзу можна брати овечу.

Налийте у каструлю воду та доведіть до кипіння. Влийте молоко, сметану та сіль. Знову доведіть до кипіння. Помішуйте.

Постійно помішуючи, всипте кукурудзяну крупу й варіть до готовності приблизно 15 хвилин на слабкому вогні. Не припиняйте мішати. Якщо рідини мало, то додайте ще трохи молока чи води.

Коли банош уже готовий, додайте вершкове масло, зніміть із вогню та збийте дерев’яною ложкою.

Наріжте підчеревину на шматки та підсмажте на сухій пательні. Коли сало витопиться й підрум’яниться, додайте нарізану цибулину і смажте до золотистого кольору.

Бринзу розімніть виделкою чи перекрутіть на м’ясорубці, якщо вона тверда. Але краще брати зовсім свіжу молоду та вологу бринзу з вершковим смаком.

Готовий банош викладіть у тарілку, притрусіть шкварками і шматочками бринзи.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: банош, бануш




Категория: с крупами и бобовыми | Добавлено 17.09.2017
Просмотров: 428 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Банош"

Банош"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика