Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Котлети з куркі
Рецепты
Меню сайта


Категории
курица с крупами, овощами и грибами [331]
морепродукты и раки с крупами, овощами и грибами [57]
мучные блюда [293]
мясо с крупами, овощами и грибами [557]
пловы [54]
рыба с крупами, овощами и грибами [287]
кролик, заяц с крупами, овощами и грибами [24]
с крупами и бобовыми [188]
с макаронами [56]
с мясом [365]
с орехами, овощами и грибами [729]
с птицей [233]
с раками и морепродуктами [51]
с рыбой [402]
шашлыки, кебабы [42]
другое [37]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:02
Главная » Кулинарные рецепты » Вторые блюда » с птицей

Поиск

Ученые выяснили, кто больше всего подвержен запоям
У тучных людей деградирует мозг
Избегайте сложных диет
Ученые выяснили, как избавиться от диабета


Котлети з куркі
Котлети натуральні із філе птиці, дичини або кроля з гарніром

Курка — 192 або бройлер-курчата — 223, або фазан — 1/8 шт., або рябчик. або куріпка сіра — 1/3 шт., глухар— 1/16 шт., або тетерук— 1/8 шт., або куріпка біла — 1/4 шт., або кролик — 90, масло вершкове — 5, маса смаженої котлети — 50, грінки — 20, масло вершкове — 5, гарнір — 150. Вихід — 225.

Підготовлені котлети з філе птиці або дичини, або м'якоть кролика смажити на вершковому маслі безпосередньо перед подаванням. Перед подаванням котлети покласти на грінки, гарнірувати складним гарніром, який складається з З—4 видів овочів: картоплі смаженої або фрі, зеленого горошку, цвітної капусти, моркви, стручків квасолі припущених. Котлету полити вершковим маслом, на кісточку надіти папільйотку.

Котлети з філе птиці або дичини паніровані смажені

Курка — 192 або бройлер-курчата — 223, або фазан — 1/6 шт., або рябчик, куріпка сіра — 1/2 шт. або глухар — 1/12 шт., хліб пшеничний — 17, яйця — 1/7 шт. маса напівфабрикату—85, вершкове масло — 10, маса смаженого філе — 75, масло вершкове—5, гарнір — 150. Вихід — 230.

Підготовлений напівфабрикат підсмажити на топленому вершковому маслі, до готовності довести у жаровій шафі.

Перед подаванням на порціонне блюдо або тарілку покласти складний гарнір з 3—4 видів овочів, поряд — крутон з пшеничного хліба, на нього котлету, полити вершковим маслом, на кісточку надіти папільйотку. Гарнір можна покласти у тарталетки.

Котлети по-київському

Курка — 231 або філе куряче — 83+7 (кісточка), масло вершкове — 30, яйця — 1/4 шт., хліб пшеничний — 28, маса напівфабрикату — 145+7, кулінарний жир — 15, маса смажених котлет — 128+7, гарнір — 150, масло вершкове — 10. Вихід — 288+7.

Підготовлений і охолоджений напівфабрикат смажити у фритюрі 5—7 хв до утворення золотистої кірочки, у жаровій шафі довести до готовності 2—3 хв.

Перед подаванням на порціонне блюдо або тарілку покласти складний гарнір, який складається з 3—4 видів овочів: відварного зеленого горошку, картоплі, смаженої у фритюрі, нарізаної соломкою, відварної цвітної капусти. Поряд з гарніром розмістити крутон з пшеничного хліба, на нього покласти котлету, полити вершковим маслом, на кісточку надіти папільйотку, прикрасити зеленню.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь:




Категория: с птицей | Добавлено 01.09.2015
Просмотров: 1160 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Котлети з куркі"

Котлети

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика