Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яєчня українська
Рецепты
Меню сайта


Категории
бутерброды, тосты и др. [313]
винегреты [40]
салаты [1287]
с морепродуктами и раками [39]
с мясом [209]
с овощами и грибами [194]
с птицей [54]
с рыбой [108]
сыр [188]
с яйцами [150]
массы бутербродные [113]
другие [84]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:07
Главная » Кулинарные рецепты » Закуски » с яйцами

Поиск

Исследователи обнаружили в мозгу выключатель сна
Ученые выяснили, кто сможет дожить до 80-ти лет
Рыба и крупы должны стать основными продуктами питания 2010 года
Определяем пол будущего ребёнка перед зачатием. Таблица, составленная тибетскими монахами.


Яєчня українська
Яєчня натуральна

Яйця — 3 шт., маргарин або вершкове масло — 10. Вихід — 114.

На добре розігріту порціонну сковороду з вершковим маслом обережно випустити підготовлені яйця, не порушуючи цілісності жовтка, посипати сіллю (на 1 яйце 0,25 г солі) і смажити 3— 5 хв. Жовток повинен залишатися напіврідким. Сіль використовують дрібну і посипають нею тільки білок, оскільки на жовтку від солі залишаються світлі плями. Частину солі можна додати у жир, щоб білок не набухав. Жовток при смаженні можна посипати перцем.

Подають яєчню у порціонній сковороді, яку ставлять на закусочну тарілку з паперовою серветкою, іноді перекладають у тарілку, поливають вершковим маслом, посипають подрібненою зеленню. Використовують як самостійну страву, гарячу закуску, доповнення до м'ясних страв (біфштекс з яйцем, антрекот з яйцем), а також для бутербродів.

Яєчня з цибулею

Яйця — 2 шт., маргарин столовий — 10, цибуля ріпчаста — 17, маргарин столовий — 2, маса пасерованої ріпчастої цибулі — 7 або зелена цибуля — 7. Вихід—85.

Дрібно нарізану ріпчасту цибулю зпасерувати, випустити на неї яйця і смажити яєчню, як звичайно. Для приготування яєчні із зеленою цибулею її слід підсмажити, як натуральну, але наприкінці смаження посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Яєчню можна приготувати з різними гарнірами — шпиком, картоплею або баклажанами, овочами або грибами, цибулею, сиром, ковбасою, шинкою, сосисками, сардельками, грудинкою, житнім хлібом, зеленим горошком, томатами. Для приготування гарнірів шпик нарізати скибочками або кубиками і обсмажити; сиру або варену картоплю або баклажани нарізати скибочками, томати — кружальцями і смажити. Квасолю відварити, зелений горошок прогріти у відварі, процідити, потім заправити маслом. М'ясні продукти нарізати кубиками, скибочками, соломкою або кружальцями (сосиски і ковбасу) і обсмажити на порціонній сковороді основним способом. Житній хліб нарізати кубиками або скибочками і підсмажити. Зелену цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити.

На порціонну сковороду покласти обсмажений гарнір, на нього вилити сирі яйця, посолити і смажити до готовності.

Подавати у порціонній сковороді, в якій готували страву і полити вершковим маслом.

Яєчня з сиром

Яйця — 2 шт., сир — 16,5, жир — 10. Вихід — 90.

Підготовлені яйця випустити на гарячу порціонну сковороду з жиром, посипати тертим сиром і смажити 4 хв у жаровій шафі. Подавати на порціонній сковороді.

Яєчня з м'ясними продуктами

Яйця — 2 шт., маргарин столовий —10, шинка варена або ковбаса варена, або сосиски — 34, маргарин — З, маса обсмажених продуктів — 3. Вихід— 105.

М'ясні продукти нарізати скибочками або кружальцями і обсмажити на порціонній сковороді з маслом 2—3 хв, потім випустити яйця і досмажити до готовності. Подавати на порціонній сковороді.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь:




Категория: с яйцами | Добавлено 05.09.2015
Просмотров: 630 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Яєчня українська"

Яєчня

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика