Яйця — 2 шт., хліб пшеничний — 20, масло вершкове — 5, соус — 100, сир — 6,5; маса запечених яєць— 170, масло вершкове — 5. Вихід — 175.
З пшеничного зачищеного від скоринок хліба нарізати грінки (крутони) із заглибленням і обсмажити на вершковому маслі. На порціонну сковороду, змащену маслом, покласти грінки, на кожну з них — по одному яйцю, звареному «в мішечок», потім залити молочним соусом середньої густини, посипати тертим сиром, збризкати маслом і запікати у жаровій шафі до появи підрум'яненої кірочки. Подавати у порціонній сковороді, полити маслом.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: