Обчищені і помиті буряки шаткують соломкою і тушкують. Нарізані корінь петрушки і ріпчасту цибулю трохи обсмажують. Окремо варять до готовності квасолю. У проціджений бульйон кидають нарізану частками чищену картоплю, доводять до кипіння, кладуть нашатковану соломкою капусту і варять 15— 20 хвилин. Потім додають нарізані кубиками обсмажені кабачки, нарізані кусочками яблука і свіжі помідори, зварену квасолю, тушкований буряк, підсмажені петрушку і цибулю, лавровий лист, запашний перець, сіль і варять до готовності.
Розливаючи, в тарілки кладуть по куску вареного м'яса, сметану і посипають зеленню петрушки.
На 400 г м'яса — 400 г свіжої капусти, 400 г картоплі, 240 г буряків, 1 кабачок середньої величини, 0,5 склянки квасолі, 2 кислих яблука, 2 помідори, 0,5 склянки томату, 0,5 склянки сметани, 2 ст. ложки вершкового масла, І цибулину, І корінь петрушки, І лавровий листок, 2 горошини запашного перцю.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: