Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БОРЩ ЛЬВІВСЬКИЙ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Как без проблем сбросить вес
Медики назвали полезные свойства вина
Исследователи назвали продукты, способные уменьшить вероятность появления злокачественных опухолей
Витамины и нектар


БОРЩ ЛЬВІВСЬКИЙ
Борщ




3 кісток, що лишились після приготування другої страви, варять бульйон і проціджують його. Промиті буряки варять у шкірці до півготовності, додаючи оцет, обчищають шкірку, нарізують соломкою і тушкують з томатом 20— ЗО хвилин. У проціджений бульйон кидають чищену, нарізану картоплю, кип'ятять, додають підготовлені буряки, цукор, лавровий лист, перець, сіль, злегка обсмажені моркву, петрушку та цибулю і варять до готовності. У готовий борщ вливають навар з буряків. Розливаючи борщ, в тарілки кладуть ошпарені окропом і нарізані дрібними кусочками сосиски, сметану і посипають зеленню петрушки.

На 600 г буряків — 500 г картоплі, по 0,5 кореня моркви і петрушки, 2 ст. ложки томату-пюре, І цибулину, 1,5 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки сметани, 1 чайну ложку цукру, 2 ст. ложки оцту, 2 горошини чорного перцю, І лавровий листок, І ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь:




Категория: Первые блюда | Добавлено 28.09.2014
Просмотров: 584 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БОРЩ ЛЬВІВСЬКИЙ"

БОРЩ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика