Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЮШКА З ПОТРУХІВ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:24
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Ученые выяснили, кто сможет дожить до 80-ти лет
Сливочное масло следует запретить
Что важно знать о капусте
Миндаль - лучшее природное средство в борьбе с гриппом и сезонной простудой


ЮШКА З ПОТРУХІВ


Потрухи домашньої птиці (шийка, крильця, шлунок, печінка, серце) очищають, промивають і варять до готовності. Печінку птиці варять окремо від решти потрухів, бо бульйон з неї для приготування юшки не використовується. Рис перебирають, промивають, засипають у бульйон, в якому варились потрухи, варять 5 хвилин, кладуть нарізану часточками картоплю, кип'ятять 15— 20 хвилин, додають злегка обсмажені корені моркви, петрушки і цибулю і варять до готовності рису та картоплі. Дрібно посічену м'яту розтирають з сирими жовтками, розводять попередньо провареним огірковим розсолом і заправляють цією масою юшку.

На 400 г потрухів — 600 г картоплі, 2 корені моркви, 1 корінь петрушки, 1 цибулину, 4 ст. ложки рису, 1 яйце, І ст. ложку вершкового масла, 2 чайні ложки дрібно посіченої свіжо'і м'яти, 1 склянку огіркового розсолу.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: потрохи




Категория: Первые блюда | Добавлено 01.10.2014
Просмотров: 609 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЮШКА З ПОТРУХІВ"

ЮШКА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика