Частину (3/4) взятих для приготування страви потовчених у ступці пшеничних сухарів змішують з сирими яйцями, маслом, молоком, дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки і начиняють цією масою підготовлені курчата. Потім курчат зашивають, солять, кладуть у сотейник або жаровню з розігрітим жиром, змазують зверху маслом і смажать в духовці З0—40 хвилин; при цьому їх весь час перевертають і поливають тим соком і жиром, в якому вони смажаться. За 8— 10 хвилин до закінчення смаження курчат посипають рештою сухарів і продовжують смажити у духовці, але вже більш не перевертають. Готові курчата перекладають в іншу посудину, а в сік і жир, в якому вони смажились, виливають сметану, доводять її до кипіння і проціджують. Подаючи на стіл, курчата поливають підготовленою підливою з сметани.
На І кг курчат — 2 склянки мелених пшеничних сухарів, 2 яйця, 2,5 ст. ложки вершкового масла для заправки сухарів, 1/2 склянки молока, по 1 ст. ложці дрібно посіченої зелені кропу та петрушки, 2,5 ст. ложки вершкового масла для смаження, 1 склянку сметани.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: