Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КУРЧАТА, НАЧИНЕНІ СУХАРЯМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:57
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Кремлевская диета
Ученый развенчал многие мифы о диетах
Будущие успехи ребенка в школе могут быть предсказаны в первые минуты после рождения
Эти болезни выдали глаза


КУРЧАТА, НАЧИНЕНІ СУХАРЯМИ


Частину (3/4) взятих для приготування страви потовчених у ступці пшеничних сухарів змішують з сирими яйцями, маслом, молоком, дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки і начиняють цією масою підготовлені курчата. Потім курчат зашивають, солять, кладуть у сотейник або жаровню з розігрітим жиром, змазують зверху маслом і смажать в духовці З0—40 хвилин; при цьому їх весь час перевертають і поливають тим соком і жиром, в якому вони смажаться. За 8— 10 хвилин до закінчення смаження курчат посипають рештою сухарів і продовжують смажити у духовці, але вже більш не перевертають. Готові курчата перекладають в іншу посудину, а в сік і жир, в якому вони смажились, виливають сметану, доводять її до кипіння і проціджують. Подаючи на стіл, курчата поливають підготовленою підливою з сметани.

На І кг курчат — 2 склянки мелених пшеничних сухарів, 2 яйця, 2,5 ст. ложки вершкового масла для заправки сухарів, 1/2 склянки молока, по 1 ст. ложці дрібно посіченої зелені кропу та петрушки, 2,5 ст. ложки вершкового масла для смаження, 1 склянку сметани.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь:




Категория: Вторые блюда | Добавлено 07.10.2014
Просмотров: 486 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КУРЧАТА, НАЧИНЕНІ СУХАРЯМИ"

КУРЧАТА,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика