Баклажани і помідори нарізують кружальцями, посипають сіллю і меленим перцем, обкачують у борошні і смажать окремо. Гриби промивають і нарізують шматочками. Цибулю обчищають, промивають, дрібно січуть і підсмажують. Додають нарізані гриби, мелений перець, сіль і смажать до готовності грибів, потім вливають сметану і доводять до кипіння. При подачі на стіл кладуть на блюдо або тарілку смажені баклажани впереміж з помідорами, зверху — гриби із сметаною, цибулею і посипають зеленню кропу.
На 500 г баклажанів — 100 г свіжих грибів, 1,5 ст. ложки жиру, 1,5 ст. ложки пшеничного борошна, 2 цибулини, 250 г помідорів, З ст. ложки сметани, 2 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені кропу.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажані