Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БАКЛАЖАНИ З СВІЖИМИ ГРИБАМИ Й ЦИБУЛЕЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:28
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Кофе снижает риск старческого слабоумия у женщин
Пивной живот образуется не от потребления пива
О вреде соли
Энергетическая ценность продуктов


БАКЛАЖАНИ З СВІЖИМИ ГРИБАМИ Й ЦИБУЛЕЮ


Баклажани і помідори нарізують кружальцями, посипають сіллю і меленим перцем, обкачують у борошні і смажать окремо. Гриби промивають і нарізують шматочками. Цибулю обчищають, промивають, дрібно січуть і підсмажують. Додають нарізані гриби, мелений перець, сіль і смажать до готовності грибів, потім вливають сметану і доводять до кипіння. При подачі на стіл кладуть на блюдо або тарілку смажені баклажани впереміж з помідорами, зверху — гриби із сметаною, цибулею і посипають зеленню кропу.

На 500 г баклажанів — 100 г свіжих грибів, 1,5 ст. ложки жиру, 1,5 ст. ложки пшеничного борошна, 2 цибулини, 250 г помідорів, З ст. ложки сметани, 2 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені кропу.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажані




Категория: Вторые блюда | Добавлено 07.10.2014
Просмотров: 550 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БАКЛАЖАНИ З СВІЖИМИ ГРИБАМИ Й ЦИБУЛЕЮ"

БАКЛАЖАНИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика