Солоні гриби — грузді, рижики, вовнянки, маслюки та інші промивають холодною водою. Дуже солоні гриби вимочують у холодній воді 2—3 години. Промиті гриби нарізують кубиками і обсмажують.
Обсмажують також картоплю, нарізану кубиками, моркву, петрушку; ріпчасту цибулю нарізують і підсмажують на маслі окремо. Все це змішують із смаженими солоними грибами, додають сметану, томат-пюре, сіль, перець горошком, лавровий лист і тушкують до готовності.
Наприкінці тушкування можна покласти також відціджений консервований зелений горошок.
При подачі на стіл поливають вершковим маслом і посипають подрібненою зеленню петрушки.
На 1 кг солоних грибів — 500 г картоплі, 2 цибулини, 1 моркву, 1 корінь петрушки, 0,5 склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку вершкового масла для поливання, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: жареные грибы, рибы