500 г філе лосося 400 г картоплі 2 болгарських перці 2 зубки часнику Декілька пір'їнок зеленої цибулі 2 ч. л. тертої цедри лимона 2 ст. л. лимонного соку 1 ч. л. естрагону або кропу 1 ст. л. оливкової олії Сіль Перець за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Філе лосося розріжте на крупні порційні шматки. Картоплю почистіть і розріжте на часточки, викладіть на рушник. Розігрійте духовку до 200°С. Застеліть деко фольгою і змастіть оливковою олією. Часник роздавіть. Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, поріжте невеликими шматочками. Цибулю поріжте дрібними колечками. З'єднайте всі інгредієнти, окрім риби, картоплі і болгарського перцю, добре перемішайте.
Викладіть філе лосося і шматочки картоплі на деко. Ретельно змастіть трав'яною сумішшю. Зверху на рибу викладіть шматочки перцю. Загорніть продукти у фольгу і запікайте 15 хвилин.
Перед подачею на стіл збризніть рибу лимонним соком. Викладіть рибу і картоплю на плоске блюдо. Зверху на шматки лосося викладіть перець.
190 кКал.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: