1 кг свинячої вирізки 2 ч. л. аджики 2 ст. л. гірчиці 15-20 г свіжого імбиру 650 г помідорів 1 банка консервованої кукурудзи 2 середніх ялтинських цибулини 4 ст. л. рослинної олії Пучок петрушки Листя салату Сіль Перець Спеції для м'яса за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Свинину натріть сіллю і перцем. Нашпигуйте нарізаним тонкими пластинками імбиром. Змішайте гірчицю, аджику і спеції для м'яса. Змастіть цим соусом м'ясо. Загорніть свинину в декілька шарів фольги і маринуйте в холодильнику мінімум 1 годину (краще залишити в холодильнику на ніч).
Запікайте м'ясо в заздалегідь розігрітій духовці до 190°С 1 годину. За 10 хвилин до кінця запікання розріжте фольгу, щоб скориночка підрум'янилася. Для салату помідори наріжте дрібними шматочками. Цибулю очистіть і подрібніть. Петрушку порубайте. Змішайте в мисці помідори, цибулю, консервовану кукурудзу і петрушку. Заправте салат рослинною олією.
Розріжте м'ясо на порційні шматки. Вистеліть блюдо листям зелені, викладіть на нього м'ясо, покладіть салат.
550 ккал
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: