Риба припущена — 30, картопля — 41, огірки свіжі або солоні — 31, томати свіжі — 29, салат — 14 або горошок зелений — 15, майонез — ЗО, соус Південний — 5. Вихід — 150.
Рибу, розібрану на чисте філе без шкіри і кісток, припустити, охолодити і нарізати тоненькими скибочками. Відварну картоплю, свіжі або солоні огірки також нарізати тоненькими скибочками, з'єднати з частиною нарізаного зеленого салату або із зеленим горошком, додати рибу, заправити частиною майонезу з соусом Південний і добре перемішати. Салат укласти гіркою на листки салату, полити рештою майонезу, оформити тоненькими довгастими кусочками риби, томатами, огірками, гілочками зелені.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: