75 г борошна 2 яйця 25 г картоплі 300 г збитих вершків 50 г цукрової пудри 100 г шоколаду 125 г вершкового масла Щіпка солі
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Покладіть 50 г вершкового масла в каструлю, влийте 150 г води і швидко доведіть до кипіння. Не знімаючи з вогню, додайте терту варену картоплю, борошно і сіль. При безперервному помішуванні проваріть 5 хвилин. Бічні поверхні каструлі повинні залишатися чистими. Трохи остудіть, поступово додайте яйця, збийте до утворення однорідної маси.
Викладіть тісто чайною ложкою у формі кульок на деко, змащене маслом. Поставте в розігріту духовку на 20-25 хвилин, доки профітролі не піднімуться і не підрум'яняться.
Дістаньте з духовки і відразу ж розріжте кожну кульку упоперек, остудіть. Збийте вершки з додаванням цукрової пудри. Заповніть вершками профітролі. Розтопіть шоколад і вершкове масло, що залишилося, на слабкому вогні і добре розмішайте.
Полийте профітролі шоколадною глазур'ю і, коли вона захолоне, подавайте до столу. Смачного!
600ккал
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: