70 г гіркого шоколаду (70% какао) 25 г коричневого цукру 35 г вершкового масла 1 яйце 1 жовток 1 ст. л. борошна Щіпка солі Для основи: 600 г сира кисломолочного 400 мл вершків 4 ст. л. цукру 1 ч. л. тертої цедри лимона
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Для шоколадної основи шоколад розламайте, масло поріжте шматочками. Покладіть шоколад і масло в миску, розтопіть на водяній бані, перемішайте до однорідної маси. Злегка остудіть.
Збийте яйце, жовток і цукор в піну. Додайте яєчну масу в шоколадно-масляну суміш, постійно збиваючи. Всипте борошно і сіль, перемішайте до однорідності.
Змастіть маслом 6 жароміцних форм. Розподіліть між ними тісто. Поставте в розігріту до 200°С духовку і випікайте 5-6 хвилин, трохи остудіть.
Сир кисломолочний збийте за допомогою міксера з вершками, цукром і цедрою. Приготовану масу викладіть у форми (на шоколадну основу).
Сирно-шоколадний десерт перед подачею трохи остудіть.
560 ккал
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: