2 апельсини 5 жовтків 375 мл молока 100 г цукру 25 г желатину Для соусу: 350 г будь-яких свіжозаморожених ягід 2 ст. л. лимонного соку Цукрова пудра за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
З апельсинів зніміть цедру, вичавіть з них сік (близько 125 мл). У сік додайте желатин, залиште на годину. Жовтки збийте. У молоко додайте цедру, поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Додайте цукор і перемішайте. Додайте желатин, ще раз перемішайте, влийте жовтки. Кип'ятіть 15 хвилин на слабкому вогні постійно помішуючи.
Розлийте масу у форми і поставте в холодильник на 7-8 годин. Для соусу розморозьте ягоди, протріть їх через сито. Поступово додайте в ягідну масу цукрову пудру. У отриманий соус додайте лимонний сік і поставте в холодильник, щоб соус трохи загус.
Переверніть пудинги на плоскі тарілки, зануривши дно форми на декілька секунд в гарячу воду. Полийте ягідним соусом, прикрасьте свіжими ягодами.
450 ккал
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: