500 г цвітної капусти, 500 г огірків, 200 г болгарського перцю, 200 г стручкової квасолі або інші овочі до смаку
Для маринаду: 1,5 л води, 100 г цукру, 60 г солі, 100 мл 9 %-ного оцту
Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Огірки нарізати великими кружальцями, болгарський перець — смужками. У стручкової квасолі зрізати хвостики. Підготовлені овочі укласти в банки. Для маринаду довести до кипіння воду із сіллю й цукром, влити оцет і зняти з вогню. Залити овочі маринадом, що кипить, і стерилізувати: банки місткістю 1 л — 10 хв, 2 л — 15—20 хв, 3 л — 25 хв. Потім банки закрутити, перевернути й остудити.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: