Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Закуска із запеченого болгарського перцю
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Борьба с авитаминозом
Электрошок поможет вылечить морскую болезнь: исследование
Ученые рассказали новое о пользе томатов
Как правильно сбалансировать свое питание в течение дня


Закуска із запеченого болгарського перцю


1 кг болгарського перцю, 20 г часнику, 20 мл яблучного оцту, 100 мл олії, 10 г солі, 10 г сушених італійських трав, мелений чорний перець

Перець очистити від насіння, розрізати на 4—6 частин. Змішати сіль і сушені трави, додати половину подрібненого часнику. Перець викласти на деко, посипати приготовленою сумішшю, полити олією, запікати в розігрітій до 100 °С духовій шафі 50—60 хв. Один раз перевернути. Решту часнику дрібно нарізати. У стерилізовану банку виделкою викласти гарячий перець, пересипаючи часником і меленим перцем. Залити гарячою олією з дека, влити оцет і одразу ж закрутити банку кришкою. Укутати до остигання. Зберігати в прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь:




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 362 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Закуска із запеченого болгарського перцю"

Закуска

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика