1 кг болгарського перцю, 20 г часнику, 20 мл яблучного оцту, 100 мл олії, 10 г солі, 10 г сушених італійських трав, мелений чорний перець
Перець очистити від насіння, розрізати на 4—6 частин. Змішати сіль і сушені трави, додати половину подрібненого часнику. Перець викласти на деко, посипати приготовленою сумішшю, полити олією, запікати в розігрітій до 100 °С духовій шафі 50—60 хв. Один раз перевернути. Решту часнику дрібно нарізати. У стерилізовану банку виделкою викласти гарячий перець, пересипаючи часником і меленим перцем. Залити гарячою олією з дека, влити оцет і одразу ж закрутити банку кришкою. Укутати до остигання. Зберігати в прохолодному місці.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: