Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Сливи домашні тушковані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:11
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Человек запрограммирован на лень: ученые
Названы самые вредные для детского здоровья продукты питания
Грецкие орехи продлят молодость и притупляют аппетит
Маракуйя нам поможет!


Сливи домашні тушковані


Відбирають стиглі сливі: середнього розміру, однорідного забарвлення, видаляють плодоніжки, старанно промивають у холодній воді, дають їй стекти. Чисті сливи наколюють, заливають гарячим цукровим сиропом (90°С) і 50 %-ної концентрації і витримують 12 год. Співвідношення слив і сиропу повинно бути 1:1.

Після вистоювання сироп зливають і сливи укладають у банки місткістю 05 л, пересипаючи їх цукром. Попередньо на дно банки кладуть невеликий лавровий лист. Наповнені банки накривають кришками і стерилізують у киплячій воді протягом 15 хв.

У банку місткістю 0,5 л укладають приблизно 320—350 г слив. Сироп, що залишився, використовують для приготування компотів або зливають його у банку і закатують окремо.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: слива на зиму, сливы на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 26.08.2015
Просмотров: 474 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Сливи домашні тушковані"

Сливи

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика