Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
01.06.2024, 10:32 |
|
Поиск
В'ЮНИ З ХРІНОМ
В'юни очищають, промивають, солять, обкачують у борошні і смажать на олії до готовності.
Готові в'юни подають з вареною або смаженою картоплею і поливають тертим хріном, заправленим олією, оцтом, цукром та сіллю.
На 1 кг риби — 2 ст. ложки пшеничного борошна, 5 ст. ложок олії, 2 корені хріну, 3/4 склянки оцту, 2 чайних ложки цукру, 1 кг картоплі.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: угорь, въюн
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
|
Просмотров: 721
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Оставить комментарий по материалу: "В'ЮНИ З ХРІНОМ"
|
|