Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Запечені реберця з медом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 17:01
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Шесть мифов о здоровом образе жизни
У заядлых телезрителей развивается страшная болезнь: ученые
Хлебные единицы
Диеты вредят здоровью


Запечені реберця з медом


1 кг свинячих реберець
70 г меду
1 ч. л. солодкого меленого перцю
1/2 ч. л. гострого перцю
1 ч. л. гірчиці
1 ч. л. чорного перцю горошком
1/2 ч. л. духмяного перцю горошком
3 шт. лаврового листя
сіль
2 ст. л. олії

Наріжте ребра. Якщо вони товсті, то по кожній кістці, якщо тонкі — через кожні 2—3 кістки.

Покладіть нарізані ребра в окріп, додайте лаврове листя, сіль, духмяний та чорний перець. Варіть до м’якості. Ребра не повинні стати занадто м’якими та розвалюватись.

Дайте охолонути в цьому бульйоні. Якщо не маєте стільки часу, дістаньте та дайте охолонути в іншому посуді, але під кришкою, щоб ребра не обвітрились. Дуже зручно варити ребра за день до приготування.

Якщо мед дуже густий, трохи розтопіть його. Змішайте мед, гірчицю, гострий і солодкий перець, додайте 1 ст. л. бульйону. Усе ретельно перемішайте.

Ретельно обсушіть ребра, промокніть їх паперовим рушником.

Обмажте ребра із соусом зі всіх боків, користуйтеся кондитерським пензлем. У залишки соусу додайте 1—2 ст. л. олії. Відкладіть.

Розкладіть ребра на решітку, під яку підставте деко, щоб сік стікав на нього. Поставте в розігріту до 190 °С духовку. За 15—20 хвилин, коли соус на реберцях схопиться скоринкою, змастіть реберця зверху залишками соусу, змішаного з олією. Змащуйте кожні 7—10 хвилин, запікайте, поки не з’явиться скоринка.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: ребра




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 446 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Запечені реберця з медом"

Запечені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика