Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПУХКЕНИКИ З КИСЛОГО ТІСТА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Будущие успехи ребенка в школе могут быть предсказаны в первые минуты после рождения
Зеленый чай или презерватив?
Картошка поможет похудеть: ученые
Человек запрограммирован на лень: ученые


ПУХКЕНИКИ З КИСЛОГО ТІСТА


Молоко злегка нагрівають, розводять дріжджі, додають сіль, масло, розтерті з цукром жовтки, цитринову цедру, підсипають борошно і замішують тісто. Всю масу підбивають ложкою доти, поки тісто не почне відставати від каструлі. Далі його ставлять в теплому місці, щоб підійшло, і, як тільки воно підійде, починають робити маленькі пухкеники у вигляді кульок. Пухкеники кладуть на дерев'яну дошку, посипають борошном, дають їм підійти і після цього смажать на гарячому жиру. Необхідно, щоб тісто добре сходило і було ніжне.

На З склянки борошна — 1 склянку молока, 6 жовтків, 0,5 склянки масла, 50 г дріжджів, 2 ст. ложки цукру, трохи солі, цедри з 0,5 цитрини.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: бендерики




Категория: Сладости | Добавлено 02.10.2014
Просмотров: 488 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПУХКЕНИКИ З КИСЛОГО ТІСТА"

ПУХКЕНИКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика