Молоко злегка нагрівають, розводять дріжджі, додають сіль, масло, розтерті з цукром жовтки, цитринову цедру, підсипають борошно і замішують тісто. Всю масу підбивають ложкою доти, поки тісто не почне відставати від каструлі. Далі його ставлять в теплому місці, щоб підійшло, і, як тільки воно підійде, починають робити маленькі пухкеники у вигляді кульок. Пухкеники кладуть на дерев'яну дошку, посипають борошном, дають їм підійти і після цього смажать на гарячому жиру. Необхідно, щоб тісто добре сходило і було ніжне.
На З склянки борошна — 1 склянку молока, 6 жовтків, 0,5 склянки масла, 50 г дріжджів, 2 ст. ложки цукру, трохи солі, цедри з 0,5 цитрини.