Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Бендерики
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 11:58
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

В Финляндии испытают сыворотку от диабета
Медики назвали полезные свойства вина
Кофе и чай признаны ВОЗ напитками, несущими риск заболеваний раком
Какие продукты делают человека умнее?


Бендерики


200 г фаршу (свинина + яловичина)
1/2 цибулини
1 зубчик часнику
4 яйця
сіль
чорний мелений перець
олія
120 г борошна
200 мл молока жирністю 2,5 %
80 мл води
1,5 ст. л. вершкового масла
1 ч. л. цукру

Дуже смачна страва, чимось за смаком нагадує чебуреки, до фаршу можна покласти зелень кінзи або петрушки та зробити його гострішим.

2 яйця змішайте з цукром і сіллю, додайте борошно, перемішайте, додайте половину молока, перемішайте, потім влийте решту молока та воду, додайте 1,5 ст. л. розтопленого, але не гарячого вершкового масла. Мішайте ополоником тісто, набираючи та виливаючи його з висоти назад у миску, це збагатить тісто киснем.

Смажте налисники на пательні з чавуну, змащуйте через раз олією, користуючись пензлем чи половиною картоплини на виделці.

Готові налисники складіть гіркою та накрийте кришкою.

Цибулю очистіть та натріть на дрібній тертушці, відіжміть від соку, змішайте з фаршем, розчавленим часником, сіллю та перцем.

Налисник розріжте на 2 частини. Перегорніть засмаглим боком до себе та покладіть посередині 1 ч. л. фаршу, загорніть трикутником. Фаршу беріть трошки, рівномірно розподіляйте, щоб швидко просмажився.

Приготуйте кляр. Для цього збийте 2 яйця із сіллю.

Розігрійте пательню з олією. Умочуйте бендерики в кляр і смажте на слабкому вогні під кришкою.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: чебуреки, беляши, бендерики




Категория: Вторые блюда | Добавлено 17.09.2017
Просмотров: 451 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Бендерики"

Бендерики"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика