Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Квашені баклажани з часником
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 29.11.2024, 17:04
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Суточная потребность человека в витаминах
Ученые приоткрыли тайну рациона питания долгожителей
Что сулит год Тигра?
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования


Квашені баклажани з часником

5 кг баклажанів, 50 г часнику, 10 г солі, лавровий листок, зелень селери

Для розсолу: 1 л води, 70 г солі

У невеликих баклажанів видалити плодоніжки, зробити в кожному глибокий надріз і бланшувати у підсоленій воді (60 г солі на 1 л води) кілька хвилин. Потім покласти під гніт, щоб стекла вода. Розтерти часник із сіллю, начинити баклажани. На дно ємності для соління покласти лавровий листок, трохи зелені селери, зверху викласти баклажани й накрити рештою зелені. Для розсолу скип’ятити воду із сіллю, остудити. Залити баклажани холодним розсолом, щоб він повністю покрив овочі. Накрити ємність кришкою й залишити за кімнатної температури на 5 діб. Потім переставити в холодильник. Перед вживанням у їжу баклажани нарізати скибочками й заправити олією.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: квашеные баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 18.10.2017
Просмотров: 414 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Квашені баклажани з часником"

Квашені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика