Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соус  Домашній
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

ТОП продуктов - сжигателей жира
Что больше всего терпеть не могут разные знаки Зодиака
Пейте, дети, молоко - будете здоровы!
Напитки для продления жизни


Соус Домашній


Потрібні продукти: морква свіжа, цибуля ріпчаста, часник, томат-пюре, олія, цукор, оцет, сіль, гвоздика, кориця, перець запашний і гіркий.

Моркву миють, обрізають кінці, обчищають від шкірочки і нарізають локшиною. Цибулю обчищають від лушпиння, відрізають кореневу мичку і денце, миють у холодній проточній воді і нарізають кружальцями завтовшки 2—3 мм.

Часник обчищають, миють, нарізають дрібними скибочками. Від прянощів — гвоздики, кориці, перцю запашного і гіркого — відокремлюють сторонні домішки і перемелюють.

Подрібнені моркву і цибулю обсмажують на соняшниковій олії так: У нагріту олію кладуть цибулю і злегка обсмажують її, потім додають моркву і всю суміш обсмажують до золотистого кольору.

Для приготування 5 кг соусу потрібно, г: нарізаної цибулі 450, моркви підготовленої — 1030, олії — 260.

Соус готують в алюмінієвому або емальованому посуді. Із стиглих червоних томатів готують пюре, до нього додають сіль, цукор і подрібнені прянощі, суміш кип'ятять 3—5 хв, після чого

знімають з вогню, додають оцет, обсмажені моркву і цибулю і старанно перемішують. Гарячу масу розливають у підготовлені банки, накривають лакованими кришками і стерилізують. Тривалість стерилізації при і температурі 100 °С: для банок місткістю 0,5 л — 50, місткістю 1,0 л — 60—66 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів, г: томат-пюре — 3300, цибуля свіжа — 550, морква свіжа — 1350, олія — 300, цукор— 250, сіль—100, оцет 6 %-ний— 300, кориця — 2,6, гвоздика — 3,0, перець запашний — 2,0, перець гіркий чорний—1—2, часник—1,0.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соус на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 30.08.2015
Просмотров: 485 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соус Домашній"

Соус

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика