Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КАРТОПЛЯНІ ЗАВИВАНЦІ З РІЗНОЮ НАЧИНКОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:56
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Диета против остеопороза
Необходимое суточное потребление калорий
Таблица добавочного питания для детей до одного года
Дети, подвергающиеся физическому насилию, в зрелом возрасте чаще других болеют раком


КАРТОПЛЯНІ ЗАВИВАНЦІ З РІЗНОЮ НАЧИНКОЮ
Обчищену картоплю відварюють, протирають крізь сито, додають картопляний крохмаль, сирі яйця, сіль і все разом добре змішують. Підготовлену картопляну масу кладуть довгою смужкою на вологий рушник, на картоплю кладуть начинку, згортають рулетом і викладають на змащений жиром лист швом донизу. Поверхню завиванця змащують сметаною, посипають сухарями і запікають. Завиванець нарізують порціонними кусками і при подачі на стіл поливають сметаною.

На 1 кг картоплі — 1 яйце, З чайні ложки картопляного крохмалю, по 1 ст. ложці сухарів, жиру і сметани.

Приготування м'ясної начинки.

М'ясо промивають, видаляють кістки, одержану м'якоть нарізують кубиками, тушкують до готовності, пропускають через м'ясорубку і заправляють злегка підсмаженою січеною цибулею і перцем.

Для начинки — 250 г м'яса, 1 цибулину, 1 ст. ложку жиру, 4 горошини чорного перцю.

Приготування начинки з грибів.

Промиті сушені гриби варять до готовності, дрібно січуть, заправляють злегка підсмаженою січеною цибулею, додають сухарі, мелений перець, сіль, дрібно нарізану зелень петрушки і все добре змішують.

Для начинки — 40 г сушених грибів, 1,5 цибулини, 1 ст. ложку жиру, 0,5 склянки мелених сухарів, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки. З горошини чорного перцю.

Приготування начинки з сиру.

Сир розтирають і добре змішують з сирими яйцями і цукром.

Для начинки: 200 г сиру, 1 яйце, 1 ст. ложку цукру.

Приготування начинки з гороху.

Зварений горох пропускають крізь м'ясорубку і заправляють злегка підсмаженою цибулею, перцем і сіллю.

Для начинки — 1 склянку гороху, 1,5 цибулини, 2 ст. ложки жиру, 3 горошини чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: завыванцы, завыванец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 496 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КАРТОПЛЯНІ ЗАВИВАНЦІ З РІЗНОЮ НАЧИНКОЮ"

КАРТОПЛЯНІ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика