Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Свиняча рулька під медово-гірчичною скоринкою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 12:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Хлеб из цельных зерен ржи снижает риск заболевания диабетом
Много ли соли мы едим?
О полезных свойствах авокадо
Похудение на 5 кг за семь дней


Свиняча рулька під медово-гірчичною скоринкою
1,5 кг рульки
100 г меду
1 ст. л. гірчиці
1 ст. л. олії
2 головки часнику
1 ст. л. духмяного перцю горошком
4 шт. лаврового листя
1 ст. л. чорного перцю горошком
1 велика цибулина
1 морквина
коріння
сіль

Дуже смачна рулька виходить, якщо в бульйон, у якому вона готується, додати побільше спецій та різноманітне коріння: пастернак чи селеру, коріння петрушки, можна просто додати пару цибулин та морквину.

Помийте ретельно рульку та роздивіться, щоб не було щетини, якщо є — опаліть на відкритому вогні.

Покладіть у велику каструлю з холодною водою та доведіть до кипіння.

Зменшіть вогонь та додайте сіль, одну головку часнику, цибулину, морквину, спеції та коріння. Скуштуйте бульйон на сіль: він повинен бути дуже солоний.

Варіть до м’якості приблизно 4 години. Рулька повинна дуже легко протикатися ножем.

Бажано охолодити рульку в тому самому бульйоні, тому дуже зручно варити її за день до запікання. Якщо ви не маєте стільки часу, дістаньте рульку з бульйону та охолодіть на тарілці. Ретельно обсушіть і поставте її в холодну духовку, нагрійте духовку до 165 °С, залишіть на 40 хвилин.

Приготуйте глазур. Для цього змішайте мед, гірчицю та 2 ст. л. бульйону з рульки. Якщо ви полюбляєте гостре, додайте ще 1 ч. л. червоного гострого перцю.

Дістаньте рульку з духовки, змастіть її глазур’ю та знову поверніть у піч.

Змащуйте рульку кожні 15—20 хвилин. Користуйтеся для цього кондитерським пензлем.

Коли рулька буде майже готова та зарум’яниться і глазур для змащування закінчиться, змішайте подрібнену очищену головку часнику з 1 ст. л. олії, змастіть цією сумішшю рульку та залишіть ще на 15—20 хвилин. Стежте, щоб часник не почав горіти.

Подавайте рульку з хріном або з гірчицею.

На гарнір добре підійде відварена картопля та тушкована кисла капуста з кмином.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: рулька




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 446 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Свиняча рулька під медово-гірчичною скоринкою"

Свиняча

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика