На просіяне борошно кладуть масло і січуть ножем, поки не утвориться однорідна маса. Дріжджі розводять в теплому молоці, додають жовтки, добре збивають і підливають до одержаної маси, не припиняючи сікти тісто. Тісто добре вимішують і ділять на 5 рівних частин. Кожний кусок тіста тонко розкачують і вкладають на добре змащений лист, перекладаючи такою фруктовою сумішшю: порізаними на тонкі смужки пареними сушеними абрикосами (курага), пареними родзинками, сухими сливами, ошпареними для пом'якшення, очищеними від кісточок і нарізаними на довгі тонкі смужки, варенням з вишень без соку. Фруктовий фарш розмішують, ділять на 4 рівних частини, накладають на один шар тіста і накривають другим, так укладають всі п'ять шарів тіста і залишають для розетою на 3—4 години. Після цього верх змащують яйцем, посипають перекладанець цукром і випікають в духовці.
На 4 склянки борошна — 500 г масла, 14 жовтків, 40 г дріжджів, 1/4 склянки молока, 400 г абрикосів (кураги), 1 склянку родзинок, 400 г сухих слив, 400 г варення без соку.