Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПЕРЕКЛАДАНЕЦЬ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:12
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Чрезмерное употребление пива увеличивает риск заболевания раком желудка
Рыба и крупы должны стать основными продуктами питания 2010 года
Запасаемся витаминами на зиму
Как не заболеть гастритом и алкоголизмом?


ПЕРЕКЛАДАНЕЦЬ


На просіяне борошно кладуть масло і січуть ножем, поки не утвориться однорідна маса. Дріжджі розводять в теплому молоці, додають жовтки, добре збивають і підливають до одержаної маси, не припиняючи сікти тісто. Тісто добре вимішують і ділять на 5 рівних частин. Кожний кусок тіста тонко розкачують і вкладають на добре змащений лист, перекладаючи такою фруктовою сумішшю: порізаними на тонкі смужки пареними сушеними абрикосами (курага), пареними родзинками, сухими сливами, ошпареними для пом'якшення, очищеними від кісточок і нарізаними на довгі тонкі смужки, варенням з вишень без соку. Фруктовий фарш розмішують, ділять на 4 рівних частини, накладають на один шар тіста і накривають другим, так укладають всі п'ять шарів тіста і залишають для розетою на 3—4 години. Після цього верх змащують яйцем, посипають перекладанець цукром і випікають в духовці.

На 4 склянки борошна — 500 г масла, 14 жовтків, 40 г дріжджів, 1/4 склянки молока, 400 г абрикосів (кураги), 1 склянку родзинок, 400 г сухих слив, 400 г варення без соку.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: сдоба




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 796 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПЕРЕКЛАДАНЕЦЬ"

ПЕРЕКЛАДАНЕЦЬ"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика