Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані очищені помідори
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:37
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Таблица калорийности мясо-колбасных продуктов
У заядлых телезрителей развивается страшная болезнь: ученые
Грейпфрут вместо аспирина
Частота пульса


Мариновані очищені помідори


1,2—1,5 кг невеликих помідорів

Для маринаду: 1—1,2 кг великих помідорів, 30 г солі, 1 лавровий листок, по 3—4 горошини чорного й духмяного перцю, сушений базилік і кріп до смаку

На невеликих помідорах зробити неглибокі хрестоподібні надрізи. Опустити їх в окріп на 1—2 хв, потім одразу в холодну воду, вийняти й очистити від шкірочки. Підготовлені помідори укласти в банки. Великі помідори нарізати, викласти в сотейник, проварити до утворення однорідної маси. Потім протерти масу крізь сито, додати сіль, спеції, довести до кипіння. Гарячу томатну масу викласти в банки з помідорами, заповнивши всі порожні місця, і стерилізувати: банки місткістю 0,5 л — 8—10 хв, 1 л — 12—15 хв. Потім банки закрутити, перевернути й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры маринованные




Категория: Заготовки | Добавлено 28.11.2017
Просмотров: 367 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані очищені помідори"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика