Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Начинка для пирогів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 10:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые рассказали о 15 тихих признаках рака
Компания Coca-Cola впервые за свою 125-летнюю историю выпустила алкогольный напиток
Срок хранения запасов
Чрезмерное употребление пива увеличивает риск заболевания раком желудка


Начинка для пирогів


Начинки приготовляють з яблук, айви і вишень. Плоди сортують за ступенем стиглості і миють у проточній воді. Яблука і айву обчищають від шкірки, видаляючи при цьому пошкоджені місця. У вишень видаляють плодоніжки і кісточки.

Підготовлену айву і яблука подрібнюють на крупній тертці, а потім старанно змішують з цукром-піском у кількості 200 г на 1 кг підготовлених фруктів.

Обчищені вишні пересипають~цукром — 20 г цукру на 1 кг вишень і старанно перемішують.

Приготовленії'-суміші щільно укладають у чисті прошпарені банки, накривають кришками і стерилізують у киплячій воді: місткістю 0,5 л— 20 хв, 1,0 л —30 хв.

У банку місткістю 0,5 л укладають 510 г суміші — 420 г підготовлених плодів і 90 г цукру.

Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Начинка, пироги




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 512 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Начинка для пирогів"

Начинка

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика