Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки, консервовані без стерилізації
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:40
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

7 продуктов, из-за которых мы толстеем
Смертельные дозы привычных продуктов и веществ
Миндаль - лучшее природное средство в борьбе с гриппом и сезонной простудой
Маме будущей девочки. Диета.


Огірки, консервовані без стерилізації


Огірки, консервовані методом гарячого розфасовування без стерилізації, підготовляють так само, як і огірки консервовані стерилізовані; різниця полягає в тому, що бутель, наповнений огірками і прянощами (без часнику і перцю), обережно заливають киплячою водою з чайника. Воду слід лити у центр бутля, злегка повертаючи його для рівномірного прогрівання скла.

Залиті гарячою водою огірки накривають кришками, бутлі накривають рушником і витримують 3—4 хв. Після цього воду з бутля зливають і знову заливають киплячою водою, накривають кришкою і повторно витримують 3—4 хв. Потім вдруге зливають воду з бутля, укладають у нього підготовлені часник і перець, заливають нагрітою до кипіння заливкою, накривають кришкою, негайно закатують і перекидають шийкою вниз. Цей продукт не стерилізують.

Рецептура заливки така сама, як і для приготування консервованих огірків.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: консервированные огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 699 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки, консервовані без стерилізації"

Огірки,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика