Гриби попередньо розмочують і варять, додаючи 1/5 цибулини. Шатковану капусту солять, кладуть у каструлю, заливають грибним відваром, тушкують до півготовності, додають товчену гвоздику, корицю, цукор, сметану, злегка підсмажену цибулю, обсмажені й посічені варені гриби, все змішують і тушкують до готовності.
Лин подають з тушкованою капустою, поливають маслом і посипають зеленню петрушки.
На 1 кг лина — 1 яйце, 2 ст. ложки сухарів, 150 г вершкового масла, 1 кг свіжої капусти, 35 г сушених грибів, 2 цибулини, 3/4 склянки сметани, 1 ст. ложку цукру, ' /2 склянки грибного відвару, З горошини чорного перцю, 5 гвоздик, 0,5 г кориці, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.