Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЗАВИВАНЕЦЬ З ПОРОСЯТИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 10:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Употребляйте плоды только что сорванные с ветки
Вместо таблеток - бананы: какие проблемы можно решить с помощью бананов
Грейпфрут вместо аспирина
Диетолог рассказала о пользе винограда


ЗАВИВАНЕЦЬ З ПОРОСЯТИ

Порося ошпарюють, видаляють з шкури щетину і обсмалюють. Потім тушку розрізують вздовж по грудній клітці і черевцю, вибирають нутрощі, промивають і знімають з кісток шкуру з м'ясом. М'ясо, яке лишилось на кістках, зрізують і разом із свинячим м'ясом пропускають через м'ясорубку, додають нарізаного дрібними кубиками сала, перцю і солі. Все добре змішують, викладають половину підготовленого м'яса на зняту з поросяти шкуру, зверху м'яса кладуть варені яйця, нарізані в довжину на 4 частини. Зверху яйця покривають м'ясом, що лишилось, згортають рулетом, кладуть на вологий рушник, добре зв'язують в кількох місцях шпагатом, кладуть в гарячу воду, додають коріння, цибулю, лавровий лист, сіль і варять при повільному кипінні 2—2,5 години. Готовий завиванець кладуть під невеликий гніт і ставлять у холодне місце для остигання.

На 1 кг поросяти — 400 г свинини, 60 г сала, 6 яєць, 50 г моркви, по 20 г ріпчастої цибулі і петрушки (кореня), 4 горошини чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: поросенок




Категория: Вторые блюда | Добавлено 03.10.2014
Просмотров: 550 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЗАВИВАНЕЦЬ З ПОРОСЯТИ"

ЗАВИВАНЕЦЬ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика