Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПОРОСЯ З ХРІНОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Грейпфрут вместо аспирина
Напитки для продления жизни
Диетологи рассказали о пользе и вреде ржи
Хот-доги не менее опасны, чем сигареты: врачи


ПОРОСЯ З ХРІНОМ


Підготовлене порося варять у несолоній воді до готовності, солять бульйон; дають поросяті охолонути у відварі до 50— 60°, виймають його і нарізують порціями.

Готове порося подають з відвареною картоплею і поливають сметанною підливою з хріном та посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Натертий хрін злегка підсмажують на маслі, додають запашного перцю і оцту, кип'ятять, поки оцет не випарується на 3/4 свого об'єму. Борошно злегка підсмажують, розводять бульйоном, проварюють, додають сметани. Все добре кип'ятять на легкому вогні, солять, цідять, змішують з хріном, добре проварюють і заправляють маслом.

На І кг поросяти — 1 1/2 кг картоплі, 1 ст. ложку пшеничного борошна, І ст. ложку вершкового масла, 200 г хріну, 2 ст. ложки оцту, 1 склянку сметани, 2 склянки бульйону.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: поросенок, Хрен




Категория: Вторые блюда | Добавлено 01.11.2014
Просмотров: 536 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПОРОСЯ З ХРІНОМ"

ПОРОСЯ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика