Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Домашня печеня
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 18:48
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Cамые опасные для здоровья продукты
Как влюбить в себя мужчину
Скандал в Великобритании: мясо клонированных коров - на прилавках страны
Миндаль - лучшее природное средство в борьбе с гриппом и сезонной простудой


Домашня печеня


400 г свинячого ошийка
2 ст. л. смальцю
600 г картоплі
1 морквина
3 цибулини
духмяний перець горошком
чорний перець горошком
лаврове листя
сіль

М’ясо нарізати середніми кубиками. У казані чи товстостінній каструлі розігрійте смалець та обсмажте до золотистого кольору. Додайте нарізану кубиками цибулю. Перемішайте та готуйте ще 5 хвилин.

Морквину очистіть і наріжте, додайте до м’яса разом зі спеціями, влийте півсклянки води та накрийте кришкою.

Очистіть картоплю та наріжте великими шматками, додайте до м’яса, коли воно буде майже готове.

Посоліть та тушкуйте до готовності картоплі, якщо потрібно, додайте трохи води.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: шея, Смалец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 458 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Домашня печеня"

Домашня

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика