Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Паприкаш із курчат (Чирке)
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:13
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Кофе снижает риск старческого слабоумия у женщин
Пивной живот образуется не от потребления пива
Диета каменного века
Домашние средства для борьбы с болью в горле


Паприкаш із курчат (Чирке)


1 середня курка
3 цибулини
300 г солодкого перцю
300 мл сметани
2 ст. л. меленої паприки
150 г копченого сала
30 г вершкового масла
20 г борошна
сіль

Для цієї страви знадобляться тільки гомілки, стегна й філе, спинку та крильця залишіть на суп.

Кожне філе розріжте на 2 частини, відріжте гомілку, а стегно переріжте уздовж кістки на 2 частини.

У сотейнику розтопіть нарізане кубиками копчене сало, обсмажте на цьому жирі нарізані кубиками цибулю та солодкий перець, додайте мелену паприку та покладіть шматки курки. Посоліть.

Тушкуйте під кришкою на слабкому вогні, іноді помішуйте. Якщо весь сік випарується, додавайте потроху води.

Борошно обсмажте на сухій пательні до легкого золотистого кольору. Потім всипте борошно до сметани (не навпаки) та ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Коли м’ясо стане зовсім м’яким та буде розпадатися на волокна, додайте сметану з борошном та проваріть 3 хвилини.

Наприкінці додайте вершкове масло та перемішайте до однорідності.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: паприкаш




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 454 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Паприкаш із курчат (Чирке)"

Паприкаш

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика