Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ТРОЯНДА УКРАЇНСЬКА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:55
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Ученые рассказали новое о пользе томатов
Какому знаку Зодиака повезет в год Крысы
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования


ТРОЯНДА УКРАЇНСЬКА


Борошно просівають на дошку, роблять в ньому заглиблення і вливають збиті 4 жовтки, яйця, збиті з цукром, додають вершкове масло, ром і замішують тісто. Тісто не повинно бути рідким, бо його важко буде обробляти, але й не дуже густим, бо вироби з нього будуть крихкими і ламкими.

Тісто розкачують тонким шаром так само, як і на вергуни, і склянкою або чашкою вирізують кружки різної величини. Кружки складають один на один по 4—5 шт., сильно стискують посередині, щоб з'єднати їх докупи і, не стискуючи краї кружків, гострим ножем роблять з чотирьох боків надрізи в напрямі до центра до половини кружків. Смажать в розтопленому жирі. Під час смаження окремі кружки тіста розійдуться і, скручуючись, утворять пелюстки троянди.

Після смаження троянду треба посипати цукровою пудрою і в ямку посередині покласти з варення вишню.

На 6 склянок борошна — 4 яйця, 4 жовтки, 50 г свіжого вершкового масла, по І ст. ложці рому і цукру.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: роза




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 589 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ТРОЯНДА УКРАЇНСЬКА"

ТРОЯНДА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика