Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПЛЕТУНИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 28.11.2024, 12:22
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Создана неприлипающая, саморазлагающаяся жевательная резинка
Камасутра - 24 позиции человеку не под силу
Сауна: посетить и не умереть!
Ученые выяснили новейший метод борьбы с избыточным весом


ПЛЕТУНИ


Дріжджі і сіль розводять в теплому молоці, всипають половину борошна, розмішують так, щоб не було грудочок і ставлять тісто в тепле місце, щоб підійшло. Коли на тісті з'являться пухирці, додають розтерті з цукром жовтки, піну збитих білків і всипають борошна стільки, щоб замісити негусте тісто. Під кінець вимішування вливають розтоплене масло, додають цитринову цедру і місять тісто доти, поки воно не стане пухким і легко відставатиме від рук та стінок посудини.

Тісту дають підійти, після чого розкачують на валики з потовщеною серединою і зтоншеними краями, згортають в калачики, кладуть на змащений лист і дають підійти.

Перед випіканням змащують яйцем, посипають корицею, мигдалем і ставлять в духовку на 45 хвилин.

На 6 склянок борошна — 3 склянки молока, 50 г дріжджів, 10 жовтків, 0,25 склянки цукру, 10 білків, 1,5 склянки масла, цедру з 0,5 цитрини, по 30 г кориці, мигдалю та родзинок.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: плетенники, плетенка




Категория: Сладости | Добавлено 02.10.2014
Просмотров: 568 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПЛЕТУНИ"

ПЛЕТУНИ"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика