Дріжджі і сіль розводять в теплому молоці, всипають половину борошна, розмішують так, щоб не було грудочок і ставлять тісто в тепле місце, щоб підійшло. Коли на тісті з'являться пухирці, додають розтерті з цукром жовтки, піну збитих білків і всипають борошна стільки, щоб замісити негусте тісто. Під кінець вимішування вливають розтоплене масло, додають цитринову цедру і місять тісто доти, поки воно не стане пухким і легко відставатиме від рук та стінок посудини.
Тісту дають підійти, після чого розкачують на валики з потовщеною серединою і зтоншеними краями, згортають в калачики, кладуть на змащений лист і дають підійти.
Перед випіканням змащують яйцем, посипають корицею, мигдалем і ставлять в духовку на 45 хвилин.
На 6 склянок борошна — 3 склянки молока, 50 г дріжджів, 10 жовтків, 0,25 склянки цукру, 10 білків, 1,5 склянки масла, цедру з 0,5 цитрини, по 30 г кориці, мигдалю та родзинок.