Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
25.11.2024, 19:24 |
|
Поиск
ПРЯНА ПАСТА 3 РАГУ 3 ЯГНЯТИ ТА ПЕРЦЮ
М'ясо ягняти — 400 г Цибуля, морква, селера, часник — по 1 шт. Перець червоний солодкий — 2 шт. Вино біле сухе — 100 мл Оливкова олія — 80 мл Паста тальятелле — 500 г Сир пекоріно — 120 г Томати очищені у власному соку — 250 г Орегано, розмарин, петрушка, шавлія — по 1 гілочці Лавровий лист — 2 шт. Вершкове масло — 50 г
М'ясо подрібнити на фарш. Розігріти вершкове масло й оливкову олію, додати лаврові листочки часник, розмарин і шавлію, обсмажити Додати нарізані кубиками моркву, селеру, цибулю, додати фарш і вино, тушкувати Коли випарується вино, покласти нарізаний перець, орегано і помідори
Залишити на малому вогні на 40 хвилин
Відварити пасту аль денте, додати до рагу і посипати тертим сиром пекоріно.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: ягненок
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 07.12.2017
|
Просмотров: 960
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "ПРЯНА ПАСТА 3 РАГУ 3 ЯГНЯТИ ТА ПЕРЦЮ"
|
|