Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПОМІДОРИ, НАЧИНЕНІ М'ЯСОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Авокадо: фруктовый овощ
Таблица калорийности некоторых алкогольных напитков
Ученые установили три важных этапа старения человека
Таблица калорийности приправ


ПОМІДОРИ, НАЧИНЕНІ М'ЯСОМ


Свіжі помідори промивають у холодній воді, вирізують денця і видаляють сік та зерна.

М'ясо варять, пропускають через м'ясорубку, заправляють підсмаженою цибулею, сіллю і меленим перцем, додають зварений рис і цією начинкою фарширують підготовлені помідори. Зверху начинку посипають сухарями, збризкують розтопленим вершковим маслом і запікають у духовці.

Подаючи на стіл, помідори поливають томатно-сметанною підливою. Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять м'ясним бульйоном, кладуть сметану, злегка підсмажений томат та лавровий лист, розмішують, доводять до кипіння, солять і проціджують.

На 500 г яловичини — 750 г помідорів, 2 ст. ложки рису, І цибулину, І чайну ложку сухарів, 1 ст. ложку вершкового масла. Для підливи — по 2 чайних ложки пшеничного борошна і вершкового масла, 3 ст. ложки сметани, І ст. ложку томату-пюре, 1 лавровий листок, 1,5 склянки м'ясного бульйону.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: томаты




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 523 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПОМІДОРИ, НАЧИНЕНІ М'ЯСОМ"

ПОМІДОРИ,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика