Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ікра із помідорів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:37
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Маме будущего мальчика. Диета.
Исследователи обнаружили в мозгу выключатель сна
ТОП-7 вредных привычек питания, мешающих держать стройную фигуру
Какие и сколько женщин отказываются от секса: исследования ученых


Ікра із помідорів
Ікра із помідорів з цибулею і морквою

3 кг зелених помідорів, 500—700 г болгарського перцю, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 500 мл олії, 6—7 ст. л. цукру, 3 ст. л. солі, 9 %-й оцет до смаку

Усі овочі помити. Цибулю і моркву почистити, у перцю видалити плодоніжки й насіння, у зелених помідорів вирізати плодоніжки й пошкоджені місця. Підготовлені овочі пропустити через м’ясорубку. Масу викласти в ємність для тушкування, додати олію, цукор, сіль, залишити на 2 год. Потім довести до кипіння й варити на середньому вогні 40 хв. Наприкінці приготування додати оцет до смаку. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра з помідорів та інших овочів

2,5 кг червоних помідорів, 500 г яблук, 500 г болгарського перцю, 500 г моркви, 500 г цибулі, 1 головка часнику, 250 мл олії, сіль до смаку

Помідори ошпарити, очистити від шкірки. Яблука, болгарський перець, моркву і цибулю почистити і разом з помідорами пропустити через м’ясорубку. Масу викласти в каструлю з олією, посолити, варити 15 хв. Додати подрібнений часник, варити іще 15 хв. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати, перевернути й закутати до охолодження.

Ікра із зелених і червоних помідорів

5 кг зелених помідорів, 2 кг червоних помідорів, 2 кг болгарського перцю, 2 кг моркви, 1 кг коріння (пастернак, селера, петрушка), 3 кг цибулі, 700 мл олії, ½ ч. л. лимонної кислоти, сіль, цукор і спеції до смаку

Овочі помити, почистити. Бульби натерти на тертці, інші овочі нарізати кубиками. Цибулю обсмажити в олії до прозорості. Додати коріння, моркву, смажити 5 хв. Покласти болгарський перець і помідори, тушкувати до готовності. Остудити, масу подрібнити блендером до стану пюре (у скляному або порцеляновому посуді, бо ікра набуде темного кольору). Ікру довести до кипіння, додати сіль, цукор, спеції, лимонну кислоту, варити 10 хв, помішуючи. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра із зелених помідорів з коренем петрушки

4 кг зелених помідорів, 500 г болгарського перцю, 1 кг моркви, 300 г кореня петрушки, 1 кг цибулі, 300—400 мл олії, 5 лаврових листків, 5—10 бутонів гвоздики, 1 ч. л. чорного перцю горошком, 8 ст. л. цукру, сіль до смаку

Овочі помити, почистити. Зелені помідори дрібно нарізати. Болгарський перець і цибулю дрібно нашаткувати. Моркву і корінь петрушки натерти на тертці. Овочі викласти в каструлю, посолити, накрити кришкою й залишити в прохолодному місці на 10—12 год. Рідину, що виділилася, злити, у масу додати цукор, лавровий лист, гвоздику, чорний перець і олію, тушкувати під кришкою близько 1 год. Гарячу ікру розкласти в підготовлені банки, простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 10 хв, місткістю 1 л — 15 хв), закатати й закутати до охолодження.

Ікра із зелених помідорів без олії та оцту

5 кг зелених помідорів, 2 кг болгарського перцю, 2 великі морквини, 200 г часнику, 2 стручки гострого перцю, 1 склянка цукру, 3—4 ст. л. солі

Овочі почистити, із перцю видалити насіння. Пропустити усі овочі через м’ясорубку і викласти в ємність для тушкування. Додати цукор, сіль, довести до кипіння й тушкувати 15—20 хв. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, одразу закатати й закутати до охолодження.

Ікра із червоних помідорів з яблуками

3 кг помідорів, 500 г болгарського перцю, 500 г яблук, 500 г моркви, 500 г цибулі, 100 г часнику, 200 мл олії, 1—1,5 ст. л. солі, мелений чорний перець до смаку

Овочі почистити, у яблук і перцю видалити серцевину. Усі овочі (окрім часнику) разом із яблуками пропустити через м’ясорубку. Викласти в каструлю, посолити, поперчити, варити 20 хв. Влити олію, тушкувати на слабкому вогні до готовності. Додати подрібнений часник, кип’ятити протягом 15 хв. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра із зелених помідорів з яблуками

5 кг зелених помідорів, 500 г яблук, 500 г болгарського перцю, 1 кг моркви, 300 г цибулі, 200 г часнику, 100 г гострого перцю, 700 мл олії, цукор і сіль до смаку

Овочі почистити, у яблук і перцю видалити серцевину. Пропустити усі овочі через м’ясорубку, викласти в ємність для тушкування. Додати олію, цукор, сіль, тушкувати на слабкому вогні 4 год. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, одразу закатати й закутати до охолодження.

Ікра із червоних помідорів з гострим перцем

5 кг помідорів, 500 г болгарського перцю, 500 г яблук, 500 г моркви, 500 г цибулі, 200 г часнику, 2 стручки гострого перцю, 500 мл олії, 4 ст. л. солі, 4 ст. л. цукру

Овочі почистити, у яблук і перцю видалити серцевину. Усі овочі разом із яблуками пропустити через м’ясорубку. Викласти в каструлю, додати олію, довести до кипіння й варити на слабкому вогні 1,5 год, періодично помішуючи. Всипати сіль, цукор, варити іще 1 год. Гарячу ікру розкласти в підготовлені банки, простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 15—20 хв), закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: икра, томаты




Категория: Заготовки | Добавлено 09.09.2019
Просмотров: 350 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ікра із помідорів"

Ікра

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика