Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Тушковані ребра з капустою (бігос)
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:51
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Нервные нагрузки могут привести к ожирению
Худеем со свекольной диетой
Эндометриоз - причина бесплодия
Похмелье - как избежать и как лечиться


Тушковані ребра з капустою (бігос)


1,5 кг капусти
0,5 кг свинячих ребер
2 цибулини
1 ст. л. томатної пасти або 1/2 склянки свіжих перекручених томатів
1 ч. л. чорного перцю горошком
1 ч. л. духмяного перцю горошком
6 шт. лаврового листя
олія

Наріжте ребра та відваріть їх у солоній воді з лавровим листям, духмяним та чорним перцем. Для відварювання реберець використовуйте половину спецій, іншу половину залишіть для тушкування.

Дістаньте ребра з бульйону й обсушіть їх.

У великій товстостінній пательні розігрійте олію та обсмажте ребра, додайте нарізану цибулю та спеції.

Нашаткуйте капусту, трохи розімніть її з сіллю та додайте до м’яса. Обережно перемішайте, зменшіть вогонь та накрийте кришкою. Щоб капуста не пригорала, подекуди помішуйте.

Коли капуста майже готова, додайте томатну пасту, змішану з 2 ст. л. бульйону. Ретельно перемішайте та тушкуйте до готовності. Тепер можна скуштувати капусту на спеції і, можливо, додати цукру або соку лимона.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Бигос




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 452 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Тушковані ребра з капустою (бігос)"

Тушковані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика