1,5 кг капусти 0,5 кг свинячих ребер 2 цибулини 1 ст. л. томатної пасти або 1/2 склянки свіжих перекручених томатів 1 ч. л. чорного перцю горошком 1 ч. л. духмяного перцю горошком 6 шт. лаврового листя олія
Наріжте ребра та відваріть їх у солоній воді з лавровим листям, духмяним та чорним перцем. Для відварювання реберець використовуйте половину спецій, іншу половину залишіть для тушкування.
Дістаньте ребра з бульйону й обсушіть їх.
У великій товстостінній пательні розігрійте олію та обсмажте ребра, додайте нарізану цибулю та спеції.
Нашаткуйте капусту, трохи розімніть її з сіллю та додайте до м’яса. Обережно перемішайте, зменшіть вогонь та накрийте кришкою. Щоб капуста не пригорала, подекуди помішуйте.
Коли капуста майже готова, додайте томатну пасту, змішану з 2 ст. л. бульйону. Ретельно перемішайте та тушкуйте до готовності. Тепер можна скуштувати капусту на спеції і, можливо, додати цукру або соку лимона.