Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Тушкований рис із білими грибами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 244


Приветствую Вас, Гость · RSS 26.11.2024, 03:36
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

10 способов успешного общения
Холестерин
История происхождения салата «Оливье»
Нормальное кровяное давление у мужчин и женщин


Тушкований рис із білими грибами


100 г довгого рису
100 г білих грибів (можна взяти заморожені, але не сушені)
1 цибулина
1 зубчик часнику
30 г вершкового масла
1 ст. л. олії
сіль
чорний мелений перець
зелень петрушки

Рис ретельно промийте в кількох водах та замочіть на 30 хвилин. Злийте воду.

Гриби ретельно очистіть від піску та наріжте скибочками.

Цибулину наріжте дрібними кубиками, часник розчавіть ножем та дуже дрібно покришіть.

Половину вершкового масла розтопіть на пательні, додайте олію, обсмажуйте цибулю до прозорості на мінімальному вогні, додайте гриби, смажте кілька хвилин до золотистого кольору, покладіть часник і рис, готуйте ще 1 хвилину. Посоліть.

Влийте ½ склянки води. Не накривайте кришкою та тримайте на вогні до готовності рису. Постійно додавайте воду маленькими порціями та іноді помішуйте.

Коли рис приготується, уся вода повинна повністю википіти. Додайте решту вершкового масла та перемішайте. Накрийте кришкою та облиште на 5 хвилин.

Додайте чорний перець і притрусіть подрібненою зеленню петрушки.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: белый гриб




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 603 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Тушкований рис із білими грибами"

Тушкований

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика