Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СОЛОЖЕНИКИ З ЖИТНЬОГО ХЛІБА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:58
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Маме будущей девочки. Диета.
Сочетаемость продуктов
С чем лучше подавать шампанское к новогоднему столу
Назван рецепт самой дорогой сосиски


СОЛОЖЕНИКИ З ЖИТНЬОГО ХЛІБА


Жовтки розтирають з цукром, додають корицю й гвоздику і розтирають до утворення однорідної маси. Потім додають просіяне борошно з житнього черствого хліба і пшеничне борошно. Всю масу змішують протягом 1 години рухами в один бік, після чого додають білки, збиті в піну. Виливають в дві паперові форми однакової величини, змащені свіжим маслом і обсипані сухарями, і ставлять в духовку з помірною температурою. Готові соложеники виймають з форми, один із них змащують зверху варенням і накладають на нього другий, поливаючи зверху сиропом на смак.

На 3/4 склянки борошна із житніх сухарів і 1/3 склянки пшеничного борошна — 30 жовтків, 3 чайних ложки кориці, 50 гвоздичок, 30 білків, 600 г цукру.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: сухари




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 530 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СОЛОЖЕНИКИ З ЖИТНЬОГО ХЛІБА"

СОЛОЖЕНИКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика