Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пудингі солодкі
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:32
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Таблица ПДК нитратов в овощах и фруктах
Диетологи признали шоколад лучшим средством для похудения
Продукты двойного действия
Продукты для повышения уровня здоровья


Пудингі солодкі
Пудинг сухарний

Сухарі ванільні — 40, молоко — 80, яйця— 1/2 шт., цукор—15, ізюм — 15,3, масло вершкове — 5, соус абрикосовий — 30. Вихід — 170.

Яєчні жовтки розтерти з цукром, розвести холодним молоком. Цією сумішшю залити подрібнені ванільні сухарі і залишити для набухання. Ізюм без кісточок перебрати і промити. Збити яйця до утворення пухкої піни. У набухлі сухарі додати ізюм, цукати і, акуратно перемішуючи згори донизу, ввести збиті білки. Після цього масу перемішати, розкласти у змащені маслом форми і випікати у жаровій шафі.

Пудинг можна варити на парі. При цьому форми посипати цукром, наповнити на 2/з об'єму підготовленою масою і варити на парі 20—25 хв. Готовий пудинг трохи охолодити, вийняти з форм, викласти на тарілки.

Подавати з абрикосовим соусом. Пудинг можна подавати і холодним з молоком або киселем.

Пудинг з консервованими плодами (каша гур'євська)

Крупа манна — 50, молоко — 200, ванілін— 0,01, масло вершкове—10, цукор — 20, яйця—10, горіхи—10, фрукти свіжі — 60 або консервовані — 45, соус абрикосовий — 50. Вихід — 330.

В'язку манну кашу заправити вершковим маслом і охолодити до температури 50—60 °С. Білки яєць збити до утворення пухкої піни. Приготувати плівки з молока; для цього молоко налити у плоский широкий посуд і поставити у жарову шафу з температурою 240— 260 °С. Утворену рум'яну плівку зняти і зберігати у холодильній шафі. Потім в охолоджену кашу додати жовтки, ванілін, горіхи і добре перемішати, збиті білки і ще раз перемішати. Готову масу розкласти у порціонні сковороди, змащені маслом, декількома шарами, перекладаючи її молочними плівками. Поверхню каші вирівняти, посипати цукром і припекти декілька разів кухарською голкою так, щоб утворився малюнок з карамелізованого цукру. Після цього пудинг запікати у жаровій шафі 5—7 хв.

Перед подаванням страву прикрасити консервованими фруктами, прогрітими у сиропі, горіхами. Окремо у соуснику подати гарячий абрикосовий соус.

Якщо кашу гур'євську готують із свіжими фруктами, то їх нарізають часточками і проварюють у густому цукровому сиропі.

Грінки з плодами і ягодами

Хліб пшеничний — 69, яйця —'/б шт., молоко — 35, цукор — 2, маргарин столовий — 5, маса грінок — 70, плоди | і ягоди консервовані — ЗО, соус абрикосовий — ЗО. Вихід— 130.

З батона білого хліба зрізати скоринки, нарізати скибочками (4—6 мм), просочити сумішшю з яєць, молока і цукру і обсмажити на маргарині з обох боків.

Перед подаванням на підсмажені скибочки хліба покласти прогріті у сиропі плоди і ягоди і полити абрикосовим соусом.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пудинг




Категория: Сладости | Добавлено 13.09.2015
Просмотров: 726 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пудингі солодкі"

Пудингі

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика