Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки як бочкові
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Что такое депрессия?
Ученые выяснили, как избавиться от диабета
Питание весной
Семь заблуждений, мешающих похудеть


Огірки як бочкові


2 кг огірків, 20 г часнику, 10—15 г кореня хрону, 2 зонтики кропу, листки хрону й чорної смородини, 5 г дубової кори

Для розсолу: 1 л води, 60 г солі

Огірки замочити на кілька годин. На дно банок, ошпарених окропом, покласти листки чорної смородини, нарізаний корінь хрону, часник, зонтики кропу, дубову кору. Наповнити банку огірками, накрити листком хрону. Для розсолу довести до кипіння воду із сіллю, остудити. Влити холодний розсіл у банки, накрити їх марлею і поставити на тацю. Залишити для шумування на 2—3 дні за кімнатної температури. За цей час огірки змінять колір й набудуть характерного смаку. Злити з огірків розсіл в окрему ємність. Залити банки з огірками окропом, залишити на 2—3 хв і повторити процедуру. Злитий розсіл довести до кипіння, влити в банки, закрутити, перевернути й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: квашеные огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 16.10.2017
Просмотров: 460 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки як бочкові"

Огірки

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика