Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гострі мариновані патисони
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 14:50
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Картошка, красное мясо, шпинат - продукты, губительные для почек
Тест IQ наблюдательности для детей
Авокадо: фруктовый овощ
Семь заблуждений, мешающих похудеть


Гострі мариновані патисони


1,5 кг дрібних патисонів, 20 г часнику, 20 г свіжого гострого перцю, зонтики кропу, листки хрону

Для маринаду: 1 л води, 60 г солі, 50 г цукру, 50 мл 9 %-ного оцту, 10—15 горошин чорного перцю

Патисони вимити, бланшувати в окропі 5 хв. Потім відкинути на друшляк і промити холодною водою. На дно підготовлених банок покласти часник, нарізаний кільцями гострий перець, зонтики кропу й листки хрону. Викласти патисони, залити окропом і залишити на 10 хв. Потім воду злити й використати для приготування маринаду. Додати в неї сіль, цукор, чорний перець, довести до кипіння. Влити оцет і зняти з вогню. Залити патисони гарячим маринадом. Банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: патиссоны на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 18.10.2017
Просмотров: 431 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гострі мариновані патисони"

Гострі

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика