Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення з чорної смородини
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

ТОП продуктов - сжигателей жира
Как невероятно легко остановить распространение рака в организме
Мужчины не вымрут: ученые
Образ жизни мало влияет на ее продолжительность.


Варення з чорної смородини
Варення з чорної смородини




Ягоди чорної смородини очищають від гілочок, плодоніжок, недостиглих плодів і старанно миють.

Для кращого проникнення сиропу в ягоди їх бланшують у киплячій воді протягом 3—5 хв. Воду після фільтрації можна використати для варіння сиропу.

Підготовлені ягоди чорної смородини заливають гарячим 70 %-ним сорбітним сиропом (на 1 кг ягід і л сиропу) і витримують у ньому 4 год, потім добавляють частину сиропу, що залишилася, і варять варення до готовності.

Сироп для заливання ягід готують з розрахунку 730 г сорбіту і 270 г води.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: диабет




Категория: Заготовки | Добавлено 26.08.2015
Просмотров: 615 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення з чорної смородини"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика