Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Маринад «Осінь»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:17
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Таблица содержания витаминов в некоторых продуктах
Выводы исследователей, касающиеся употребления в пищу красного мяса
Пять приемов сохранения здоровья головного мозга
Ешьте картофель-фри и чувствуйте себя счастливчиками


Маринад «Осінь»


Маринад «Осінь» — це суміш подрібнених солоних овочів — огірків, томатів, цибулі та салатного перцю з додаванням спецій і маринадної заливки. Подрібнення овочів дає можливість використати всі відсортовані внаслідок будь-яких механічних пошкоджень або неправильної форми солоні овочі.

Перед подрібненням солоні овочі вимочують протягом 3—4 год у холодній чистій воді, потім нарізають кусочками розміром до 0,5 см. На м'ясорубці подрібнювати овочі не рекомендується, тому що можуть бути великі втрати соку.

Після стікання рідини нарізані овочі кладуть в емальований таз, додають сіль за смаком і нагрівають до кипіння при постійному перемішуванні.

Співвідношення нарізаних овочів при змішуванні на одну банку місткістю 0,5 л, г: огірків — 200, томатів зелених—100, цибулі — 50, перцю солодкого червоного і зеленого — 50.

Масу знімають з вогню і додають до неї розтерті в порошок прянощі і маринадну заливку, після чого все добре перемішують.

На одну банку місткістю 0,5 л треба додати 0,5 г кориці і по 0,25 г перцю запашного, гіркого і гвоздики.

Рецептура маринадної заливки на одну банку місткістю 0,5 л, г: оцту 6 %-ного — 75—80 і цукру — 25 г.

Гарячу суміш розфасовують у банки місткістю 0,5 л, накривають лакованими кришками і стерилізують при температурі 75—80 °С протягом 20—25 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л, г: огірки солоні — 2200, томати зелені — 1100, цибуля — 550, перець солоний — 550, перець запашний—2,5, кориця — 5, гвоздика— 2,5, оцет 6 % -ний — 800, цукор — 250.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: маринад




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 539 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Маринад «Осінь»"

Маринад

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика