Свинина (котлетне м'ясо) — 128 або баранина (котлетне м'ясо) — 139, жир-сирець баранячий — 14, або яловичина (котлетне м'ясо) — 129, жир-сирець свинячий або яловичий — 14, вода — 9, яйця — 1/7 шт., сухарі — 15, маса напівфабрикату — 137, жир тваринний топлений харчовий — 10, маса смаженого шніцеля — 100, гарнір — 150, маргарин столовий або вершкове масло — 5. Вихід —255.
Підготовлений напівфабрикат обсмажити на розігрітій з жиром сковороді до утворення добре підсмаженої кірочки і довести до готовності у жаровій шафі.
Перед подаванням у порціонне блюдо покласти гарнір — картоплю смажену або відварну, кашу розсипчасту, бобові, а також відварні макаронні вироби, томати, гарбуз, кабачки, смажені баклажани, складний гарнір, поряд — шніцель, який слід полити розтопленим маслом.